Verloskundigenpraktijk Luna

Welkom bij verloskundigenpraktijk Luna.

Wij vormen een kleinschalige praktijk waar we met vier vaste verloskundigen werken. Tijdens de zwangerschap leer je ons alle vier kennen. Persoonlijke begeleiding in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in het kraambed staat bij ons hoog in het vaandel. Het krijgen van een kind is een bijzondere en ingrijpende gebeurtenis die iedereen op een eigen manier beleeft. Wij spannen ons er voor in om deze unieke ervaring te begeleiden op een manier die het beste bij jou past. In de loop van de zwangerschap bespreken wij de bevalling uitgebreid met behulp van een persoonlijk geboorteplan, waarin jouw idee├źn en wensen met betrekking tot de bevalling staan.

zwanger 0065zw

Naast de praktijk in medisch centrum Beljaart hebben wij ook een spreekuurlocatie in Rijen. Wij hebben 4 dagen in de week spreekuur op 2 verschillende locaties, Dongen en Rijen. Ook hebben we elke week een avondspreekuur.

Wij werken nauw samen met het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis in Tilburg en het Amphia ziekenhuis locatie Molengracht in Breda. Wekelijks hebben wij overleg met de gynaecoloog van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis en elke 6 weken komt de gynaecoloog van het Amphia ziekenhuis bij ons op locatie spreekuur houden. Zwangeren die bij ons onder controle zijn mogen zelf kiezen waar zij willen bevallen; thuis, geboortecentrum FAM of poliklinisch in het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis of poliklinisch in het Amphia ziekenhuis in Breda.

Ons werkgebied omvat gemeente Dongen, gemeente Rijen en omliggende randgemeenten van beide plaatsen.

 

Contactgegevenslogo nieuw

Verloskundigenpraktijk LUNA
Kloosterpad 13e
5104 JT Dongen
24/7 geopend
Telefoon: 0162 - 312834

Adresgegevens 2e locatie:

Catharina van Tussenbroekstraat t.o. nr. 11
Rijen

Bereikbaarheid telefonisch spreekuur

maandag

: 09.00 - 12.00 uur
: 13.00 - 16.30 uur

dinsdag

: -

woensdag

: 09.00 - 12.00 uur
: 13.00 - 16.30 uur

donderdag 

: -

vrijdag

: 09:00 - 12:00 uur

zaterdag

: -

zondag

: -

 
Op bovenstaande tijden hebben wij telefonisch spreekuur voor het maken van afspraken en niet dringende vragen.
Op maandag en woensdag is er spreekuur in Dongen en op dinsdag en donderdag in Rijen. Ook is er 1x per week avondspreekuur.
De dienstdoende verloskundige is 24/7 te bereiken op het spoednummer wat je ook te horen krijgt als je het vaste nummer belt.

Medewerkers

Judith Scheffers Judith Scheffers Henja van Ittersum Henja van Ittersum Ineke Damen Ineke Damen
Inge Thielen Inge Thielen Ingrid van Halderen Ingrid van Halderen Dominique van Kuijk Dominique van Kuijk

Website

www.verloskundigenluna.nl