Verloskundigenpraktijk LUNA

Welkom bij verloskundigenpraktijk Luna. Wij vormen een kleinschalige praktijk waar we met drie vaste verloskundigen werken. Tijdens de zwangerschap leer je ons alle drie kennen. Persoonlijke begeleiding in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in het kraambed staat bij ons hoog in het vaandel. Het krijgen van een kind is een bijzondere en ingrijpende gebeurtenis die iedereen op een eigen manier beleeft. Wij spannen ons er voor in om deze unieke ervaring te begeleiden op een manier die het beste bij jou past. In de loop van de zwangerschap bespreken wij de bevalling uitgebreid met behulp van een persoonlijk geboorteplan, waarin jouw ideeën en wensen met betrekking tot de bevalling staan.

zwanger 0065zw

Naast de praktijk in medisch centrum Beljaart hebben wij ook een spreekuurlocatie in Rijen. Wij werken samen met verschillende ziekenhuizen in de omgeving, o.a. Twee Steden Ziekenhuis Tilburg, het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk in Breda en Elisabeth Ziekenhuis Tilburg. Zwangeren die bij ons onder controle zijn mogen zelf kiezen waar zij willen bevallen; thuis, in de Meiboom in Tilburg of bij geboortecentrum Origine in Breda of in het Elisabeth Ziekenhuis (livive).

Eén keer per week heeft de gynaecoloog van het TweeSteden ziekenhuis spreekuur bij ons in de praktijk in Dongen. Tijdens dit spreekuur worden mensen gezien die onder controle zijn bij de gynaecoloog, maar ook zwangeren die bij ons onder controle zijn en door ons verwezen worden.

Alle vrouwen die bij verwijzing naar het ziekenhuis kiezen voor het TweeSteden ziekenhuis bespreken we met de gynaecoloog. Zo kijken we samen naar de best mogelijke en passende zorg. Op deze manier blijft de verloskundige begeleiding dicht bij huis en kunnen wij laagdrempelig overleggen en/of verwijzen als dit nodig is.

Ons werkgebied omvat gemeente Dongen, gemeente Rijen en omliggende randgemeenten van beide plaatsen.

 

logo-luna-verloskundigenpraktijkContactgegevens

Verloskundigenpraktijk LUNA
Kloosterpad 13e
5104 JT Dongen

Telefoon: 0162 - 312834

Adresgegevens 2e locatie:

Catharina van Tussenbroekstraat t.o. nr. 11
Rijen

Bereikbaarheid

maandag

: 09.00 - 12.00 uur
: 13.00 - 16.30 uur

dinsdag

: -

woensdag

: 09.00 - 12.00 uur
: 13.00 - 16.30 uur

donderdag 

: -

vrijdag

: 09:00 - 12:00 uur

zaterdag

: -

zondag

: -

 
Op bovenstaande tijden zijn wij telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken en niet dringende vragen.

Op maandag en woensdag is er spreekuur in Dongen en op dinsdag en om de week op woensdagochtend of donderdagochtend in Rijen, op afspraak. Ook is er 1x per week avondspreekuur. Tevens op maandag gynaecologisch spreekuur in samenwerking met Twee Steden ziekenhuis.

Medewerkers

Judith Scheffers Judith Scheffers Ineke Damen Ineke Damen Henja van Ittersum - Nijkamp Henja van Ittersum - Nijkamp
Inge Wouters Inge Wouters Ingrid van Halderen Ingrid van Halderen  

Website

www.verloskundigenluna.nl