Verloskundigenpraktijk LUNA

Welkom bij verloskundigenpraktijk Luna. Wij vormen een kleinschalige praktijk waar we met vier vaste verloskundigen werken. Tijdens de zwangerschap leer je ons alle vier kennen. Persoonlijke begeleiding in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in het kraambed staat bij ons hoog in het vaandel. Het krijgen van een kind is een bijzondere en ingrijpende gebeurtenis die iedereen op een eigen manier beleeft. Wij spannen ons er voor in om deze unieke ervaring te begeleiden op een manier die het beste bij jou past. In de loop van de zwangerschap bespreken wij de bevalling uitgebreid met behulp van een persoonlijk geboorteplan, waarin jouw ideeën en wensen met betrekking tot de bevalling staan.

zwanger 0065zw

Naast de praktijk in medisch centrum Beljaart hebben wij ook een spreekuurlocatie in Rijen. Wij werken samen met verschillende ziekenhuizen in de omgeving, o.a. Elisabeth Twee Steden ziekenhuis in Tilburg het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk in Breda. Zwangeren die bij ons onder controle zijn mogen zelf kiezen waar zij willen bevallen; thuis, geboortecentrum FAM of poliklinisch in het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis of geboortecentrum Origine in het Amphia ziekenhuis in Breda.

Eén keer per week hebben wij structureel overleg met de gynaecoloog van het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis in Tilburg. Hierbij bespreken we alle vrouwen die bij verwijzing of voor de bevallen kiezen voor het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis. Samen kijken we dan naar de best passende zorg per situatie.

Ons werkgebied omvat gemeente Dongen, gemeente Rijen en omliggende randgemeenten van beide plaatsen.

 

logo-luna-verloskundigenpraktijkContactgegevens

Verloskundigenpraktijk LUNA
Kloosterpad 13e
5104 JT Dongen

Telefoon: 0162 - 312834

Adresgegevens 2e locatie:

Catharina van Tussenbroekstraat t.o. nr. 11
Rijen

Bereikbaarheid

maandag

: 09.00 - 12.00 uur
: 13.00 - 16.30 uur

dinsdag

: -

woensdag

: 09.00 - 12.00 uur
: 13.00 - 16.30 uur

donderdag 

: -

vrijdag

: 09:00 - 12:00 uur

zaterdag

: -

zondag

: -

 
Op bovenstaande tijden hebben wij telefonisch spreekuur voor het maken van afspraken en niet dringende vragen.

Op maandag en woensdag is er spreekuur in Dongen en op dinsdag en donderdag in Rijen. Ook is er 1x per week avondspreekuur.

Medewerkers

Judith Scheffers Judith Scheffers Ineke Damen Ineke Damen Henja van Ittersum - Nijkamp Henja van Ittersum - Nijkamp
Inge Thielen-Wouters Inge Thielen-Wouters Ingrid van Halderen Ingrid van Halderen Dominique van Kuijk Dominique van Kuijk

Website

www.verloskundigenluna.nl