Huisartsenpraktijk Kloosterpad is aangesloten bij Reisprik.nl, een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsen voor reizigersadvisering en -vaccinatie en als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR).

Kijk voor meer informatie en tarieven op de website van reisprik.nl.  Klik op onderstaand logo om rechtstreeks een afspraak voor reizigersadvisering in onze praktijk te maken. U kunt daarvoor ook terecht als u niet bij ons als patient bent ingeschreven. 

 

Reisprik

 

tim

rookvrij

Vanaf 1 januari 2019 is het hele terrein van MC Beljaart rookvrij. Dat geldt voor zowel medewerkers als bezoekers. Hiermee willen wij als gezondheidszorg-voorziening een steentje bijdragen aan een rookvrije generatie. Vriendelijk verzoek aan iedreen om hiermee rekening te houden.

Huisartsenpraktijk Beljaart Rood neemt voorlopig geen nieuwe patienten aan. Als u een huisarts in Dongen zoekt kunt u binnen Medisch Centrum Beljaart terecht bij Huisartsenpraktijk Kloosterpad.

 

Kloosterpad tarieven

Pitch en Putt Moonlight Avond Pitch en Putt Golf Bussloo

In januari 2018 start Huisartsenpraktijk Kloosterpad met een avondspreekuur op de donderdagavond van 18 tot 20 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

Logo slaaptherapie met foto

 

slaapoefentherapieWanneer slapen niet meer vanzelfsprekend is!

Komt u moeilijk in slaap of wordt u vaak ’s nachts wakker en ligt u te piekeren, te malen en te woelen? Wordt u elke dag te vroeg wakker? Voelt u zich niet uitgerust overdag? Of wilt u misschien slaapmedicatie afbouwen? Beter slapen kunt u leren. De slaapoefentherapeut kan u hierbij begeleiden. U krijgt inzicht in de oorzaken van uw slechte nachtrust en u leert wat gezond slaapgedrag is, hoe u beter kunt ontspannen en hoe u piekeren kunt verminderen. Lekker slapen is het doel.

Meer informatie over slaapoefentherapie vindt op de website van het Landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten www.slaapoefentherapie.nl  

Oefentherapeute Anja Lodder is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten.

Netwerk Chronische Pijn

Het Netwerk Chronische Pijn is een landelijk netwerk van oefentherapeuten Cesar/Mensendieck. Onze oefentherapeute Cesar, Anja Lodder, is aangesloten bij het Netwerk Chronisch Pijn. Ze heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijnklachten. Uitgangspunt hierbij is dat u weer grip op uw klachten krijgt en uw kwaliteit van leven verbetert

Hulp nodig om chronische pijnklachten te verminderen?

Contact: Anja Lodder, oefentherapeute Cesar

             t. 0162-319511

             info@cesar-oefentherapie.nl    

             www.cesar-oefentherapie.nl

             www.netwerkchronischepijn.nl

huisarts vertrouwd en gewaardeerd wachtkamerscherm 1280x720px oranje

De huisarts wordt traditiegetrouw hoog gewaardeerd. Maar wat is precies de reden van die hoge tevredenheid? Om hier antwoord op te krijgen, vroeg de LHV onderzoeksbureau Newcom om onderzoek te doen naar hoe Nederlanders aankijken tegen de huisarts. Ruim 1100 respondenten namen deel aan het online onderzoek. Hier vindt u de uikomsten van dat onderzoek.

Verloskundigenpraktijk Luna start per 01-10-2015 met avondspreekuur. Dit zal wekelijks plaatsvinden, de ene week in het Medisch Centrum Beljaart te Dongen en de andere week op de locatie in Rijen aan de Catharina van Tussenbroekstraat.

 

logo luna verloskundigenpraktijk

 

 

sehhap

Zoals u wellicht gehoord heeft, verandert met ingang van 1 juni de werkwijze van de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht. Patiënten die vanaf komende maand zonder verwijzing de SEH bezoeken lopen grote kans terugverwezen te worden naar de eigen huisarts of de huisartsenpost.

Op dit moment komen er per jaar ongeveer 12.000 mensen naar de SEH aan de Molengracht in Breda zonder verwijzing van de huisarts. Zij werden tot nu toe allemaal op de SEH geholpen. Dit wordt nu anders. Buiten kantoortijden, in de weekenden en op feestdagen moeten patiënten eerst contact opnemen met de Huisartsenpost. Op doordeweekse dagen overdag met de eigen huisarts of met een zogenaamde ongevallendienst voor passanten. Alleen diegenen die niet geholpen kunnen worden door een huisarts, kunnen zich nog steeds wenden tot de Spoedeisende Hulp.

De patiënt die zonder verwijzing toch op de SEH wordt geholpen, kost dit minimaal het eigen risico. De zorgverzekeraar kan bovendien besluiten de zorgkosten helemaal niet te vergoeden. Naast het eigen risico betaalt de patiënt de gehele rekening zelf. Voor patiënten die zich zonder verwijzing bij de SEH melden kan dit heel vervelend zijn. Het is daarom van belang dat patiënten op de hoogte zijn van het feit dat zij altijd eerst telefonisch contact moeten opnemen met de huisarts of huisartsenpost voor advies, een afspraak of doorverwijzing.

Samenwerking praktijk oefentherapie Cesar met Verloskundigenpraktijk Luna!

Het beweegprogramma ZwangerTotaal van de praktijk oefentherapie Cesar is inmiddels gestart. De verloskundigen geven een  informatieve gastles over de bevalling en pijnstilling tijdens de bevalling. Ben je zwanger en wil je ook deelnemen aan ZwangerTotaal, info en aanmelden: www.zwangertotaal.nl of info@cesar-oefentherapie.nl

 

 

Vanaf 1 oktober kunnen herhaalrecepten en medische vragen bij huisartsenpraktijk Kloosterpad niet meer worden aangevraagd met het 'oude' vragenformulier op de website. De inspectie voor de gezondheidszorg vind dat qua privacybescherming niet veilig genoeg. Herhaalrecepten kunt u via de vertrouwde weg aanvragen bij de apotheek met een herhaalnummer, of via Mijngezondheid.net. Medische vragen kunt u alleen nog stellen met een beveiligd e-consult via Mijngezondheid.net. Lees hier hoe het werkt en hoe u zich kunt aanmelden.