Nieuwe patiënten

Onze praktijk is geopend voor nieuwe patiënten woonachtig in de gemeente Dongen. Als u vanuit een andere huisartsenpraktijk in Dongen wilt overstappen, overlegt u eerst met uw huidige huisarts. Als u patiënt bij ons wilt worden, verzoeken wij u onderstaande informatie goed te lezen en het inschrijfformulier te downloaden en ingevuld bij ons in te leveren. Voor ieder gezinslid moet u een apart formulier invullen.

Inschrijfformulier Huisartsenpraktijk Kloosterpad (pdf-document, printen en met de hand invullen)

Inschrijfformulier Huisartsenpraktijk Kloosterpad (word-document, kunt u zelf op computer invullen)

Onderstaande aandachtspunten zijn verder van belang.

  • Vanwege strenge Europese privacywetgeving moet u zich identificeren bij inschrijving in de praktijk. Wij verzoeken u daarom het ingevulde inschrijfformulier persoonlijk op de praktijk te komen inleveren. 
  • In het inschrijfformulier vragen wij u meteen of u zich wilt aanmelden bij Mijngezondheid.net en of u toestemming wilt geven voor gegevensuitwisseling met onder andere de apotheek en de huisartsenpost. Lees daarover voor u ja of nee aankruist svp de informatie op deze website.
  • Ook vragen wij u kennis te nemen van ons privacyreglement.
  • Komt u van buiten Dongen? Geef dan aan uw vorige huisarts door dat u naar onze  praktijk gaat. Uw vorige huisarts kan dan uw medisch dossier per post of digitaal naar ons versturen.
  • Als u overstapt van een andere huisartsenpraktijk in Dongen, kan dat pas na overleg met uw vorige huisarts. Als uw huisarts akkoord is, kan uw medisch dossier digitaal worden omgezet. 
  • Als u daar behoefte aan heeft kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Maar we kunne ook met elkaar kennismaken als u de eerste keer voor een consult komt.
  • U hoeft niet te kiezen voor een van de huisartsen. Wij zijn een groepspraktijk; dat betekent dat u zelf kunt kiezen bij wie u een afspraak maakt.

Het is handig om u bij een apotheek in Dongen in te schrijven. U kunt voor meer informatie over de apotheken in Dongen op de webstite van Apotheek Racamy in ons medisch centrum, of op de website van Apotheek Van der Veen aan de Paukenlaan kijken. De apothekers vormen samen een maatschap en werken dus intensief samen. Een inschrijfformulier voor de apotheek kunt u hieronder downloaden en inleveren bij de apotheek.

Inschrijfformulier Dongense Apotheken

Kloosterpad-nieuwe-patienten