Huisartsen in opleiding

Afgestudeerde artsen die zich specialiseren tot huisarts worden voor de duur van ca. 1 jaar bij ons gestationeerd door de universiteiten van Utrecht en Rotterdam. Al hun patiƫntencontacten worden met uw huisarts nabesproken. Wij zouden uw medewerking in deze bijzonder op prijs stellen.

Mocht u desondanks liever door uw eigen huisarts  worden geholpen, dan kunt u dat uiteraard aangeven. Het kan voorkomen dat de huisarts in opleiding uw toestemming vraagt voor het opnemen van het consult middels een videocamera. Deze opname zal uitsluitend voor opleidingsdoeleinden gebruikt worden en wordt naderhand altijd gewist.

Krista Human

Krista

Mijn naam is Krista Human en ik ben per 1 september 2017 werkzaam bij huisartsenpraktijk Beljaart Rood als 3e jaars huisarts in opleiding. Dokter W. Loth zal mij hierin superviseren. In 2013 ben ik afgestudeerd als arts en daarna heb ik werkervaring opgedaan op de afdelingen Spoedeisend Hulp, Intensive Care en Longgeneeskunde. Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag, dinsdag, vrijdag en op donderdag heb ik onderwijs in Rotterdam. Ik heb veel zin om te starten en mij verder te ontwikkelen tot een goede, veelzijdige en ondernemende dokter.

Tom Stemerdink

Tom Stemerdink

Mijn naam is Tom Stemerdink en ik ben per 1 maart 2018 als huisarts in opleiding werkzaam bij huisartsenpraktijk Beljaart Rood. Dokter Candel zal mij superviseren. In 2016 ben ik afgestudeerd als arts en heb daarna werkervaring opgedaan op de afdelingen Kindergeneeskunde en Neurologie. Ik heb erg veel zin in om aan de slag te gaan. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op dinsdag heb ik onderwijs in Utrecht.